„Nekem szakmailag és emberileg is rengeteget adott a SZEVA:

  • a legtöbbet magamról tanultam, hogyan működöm különböző helyzetekben, tanácsadóként milyen tulajdonágaimra tudok építeni;
  • értékes volt, hogy nemcsak egy iránnyal ismerkedtünk, hanem sok különböző megközelítésű tanácsadótól tanulhattunk;
  • és nyilván miénk volt "a legjobb csoport" :) - azóta is épülő barátságok és izgalmas szakmai együttműködések születtek.
Az az érzésem, bármikor is jelentkezel erre a programra, valószínűleg pont akkor lesz a Tiétek "a legjobb csoport" :) „
 
Bozsogi Dia

 

"Ha egy képzést kellene említenem, ami a legmeghatározóbb volt szakmai és személyes fejlődésem tekintetében, akkor az biztosan a SZEVA lenne. Az a tudás, azok a készségek, az az értékrendszer, amit a képzésen kaptam, azóta is meghatározzák a munkámat. Nagyon sokat adtak nekem a tanácsadók, akik a programokat tartották, illetve a csoporttagjaim, akikkel együtt dolgoztam, és akikkel olyan tapaszaltokat oszthattunk meg egymással, amire egyébként ritkán van lehetőség. Igazából irigykedem azokra, akiknek most van lehetősége SZEVÁ-snak lenni." Zsikla Gábor

 

„A SZEVA nekem életre szóló élmény volt, lett.
Az egyik leghasznosabb a sok különféle tanácsadói-tréneri stílus, megközelítés volt, óriás élmény volt ennyi képzőt, szakmabelit látni dolgozni, szinte minden programot más tartott. Nagyon jól kidolgozott a modulok koncepciója, egyértelmű íve volt a programnak.
Nagyon jó  volt nekem a csoportunk, erős csoportdinamikával, másfél év közös tanulás összehozott minket. Sokat tanultam magamról, a hozzám nagyon hasonló és a nagyon különböző embereken keresztül. Rengeteg visszajelzést kaptam.
A szakmai és önismereti fejlődés mellett pedig fontos személyes kapcsolatokat is kaptam.” Viga Orsolya

 

süti beállítások módosítása